Det Sunde Køkken Lyngby
Det Sunde Køkken Lyngby

Det Sunde Køkken Lyngby

Det Sunde Køkken Lyngby

Det Sunde Køkken Lyngby

Menu Det Sunde Køkken

Når du har lyst til nem, hurtig og lækker mad der samtidig skal være sundt, så er Det Sunde Køkken det perfekte sted at tage hen. Vi har et lækkert udvalg af sandwiches og burgere, og om du er til kylling, tun eller en vegetarisk udgave, så får det færdige resultat altid mundvandet til at løbe. Er du mere til en Bagel, så vil vores Byg Selv Bagel være lige noget for dig. Sammensæt lige den Bagel du har lyst til, og sæt tænderne i et lækkert brød med møje udvalgt fyld. Har du lyst til salat, så kan du vælge en eller to forskellige slags fra montren, og nyde den skønne sammensætning af de bedste råvarer. Husk du også altid kan vælge mellem flere former for kylling, og kan få lækre kartofler til. Skal du have en hurtig frokost, så kører vi hver dag et frokosttilbud mellem 10 og 14 i Køge, og mellem 10 og 16 i Lyngby hvor du kan få et skønt måltid til en fordelagtig pris.  

Om Det Sunde Køkken

Det sunde køkken blev stiftet i 2005, og lige siden har vi stilet efter at være det nemme alternativ når du gerne vil spise sundt, men også gerne have takeaway. Vi sørger for hver dag at have de lækreste produkter fremstillet af de bedste råvarer, så du altid er sikret en knasende frisk salat, og et brød med det rigtige bid i. Vi står altid klar til at modtage din bestilling, som du kan foretage på nettet, men for at gøre det endnu nemmere for dig har vi også vores egen app. Appen sørger for du altid har os lige ved hånden, og på den måde er du aldrig mere end nogle få klik væk fra et lækkert måltid fra os.  

Restaurant beliggenhed Det Sunde Køkken

Når du skal finde Det Sunde Køkken, så har vi adresse i både Køge og Lyngby. I Lyngby er vores adresse Lyngby Hovedgade 76, mens vi i Køge ligger på Torvet 20B.  Skulle du en dag blive i tvivl om hvor vores restaurant er hvornår vi har åbent eller måske noget helt tredje, så husk at alle informationerne ligger i vores app. Appen kan hentes i App Store og Google Play. Vi ses forhåbentlig snart i en af vores restauranter!